Corona statement

Beste voetballiefhebbers,

Daar er steeds meer besmettingen in Brabant en de rest van Nederland bekend zijn geworden willen we jullie wat meer duidelijkheid geven wat dit voor gevolgen heeft voor het zaalvoetbal in Best en Oirschot.

Naast de bekende hygi├źnische maatregelen zoals handen wassen, niezen in de binnenkant van de elleboog etc. houden wij nauwlettend het RIVM in de gaten. Het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) is de landelijke organisatie die consumenten en bedrijven adviseert over het coronavirus. Wij houden alle berichten nauwlettend in de gaten en nemen hun advies uiteraard over.

Naast de RIVM wordt ook gekeken naar de KNVB en dan met name het amateurvoetbal. Als er maatregelingen genomen moeten worden dan zullen wij hier op gaan reageren en de teams op de hoogte stellen.

Vooralsnog gaan de wedstrijden nog gewoon door maar houdt de website in de gaten voor eventuele afgelastingen. Mocht je je als scheidsrechter, speler of begeleider niet fit voelen of lichte klachten hebben dan raden we aan om thuis te blijven.

We hopen jullie hiermee voor nu voldoende te hebben geïnformeerd.

Peter de Wit
Voorzitter Zaalvoetbal Best-Oirschot.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail