Wat zijn we van plan?

‘Patience is not simply the ability to wait – it’s how we behave while we’re waiting’. Een uitspraak waar ik vaak aan moet denken in deze tijd. Nou, hij is meer dan terecht! Premier Rutten bracht ons eerder al het goede nieuws, sporten wordt weer mogelijk en dat klinkt als muziek in de oren. We staan, hopelijk net als jullie, te popelen om de zaal weer in te gaan. Ondanks dat we nog even moeten wachten, wij gaan van start met de voorbereiding!

Vele sportbonden met ons hebben voor soortgelijke dilemma’s gestaan: Wat te doen met seizoen 2019/2020, hoe om te gaan met promovendi en degradanten, hervatten we het (zaal)voetbal op een soortgelijke manier als voor de coronacrisis? Dit en vele andere onderwerpen zijn de revue gepasseerd tijdens de online vergaderingen die we als bestuur hebben gehad. We hebben nog wat puntjes op de i te zetten maar we willen graag alvast aan jullie de hoofdlijnen kenbaar maken en hopen dat deze net zo enthousiast ontvangen worden als dat wij zijn bij het brengen ervan!  

De hoofdlijnen:

  • Seizoen 2019/2020 wordt afgemaakt. Vervolg van deze beker- en competitiewedstrijden start in september;
  • Seizoen 2020/2021 zal worden gestart medio december 2020/januari 2021;
  • Contributiegelden van seizoen 2019/2020 zullen, logischerwijs, gebruikt worden voor het afronden van 2019/2020;
  • De contributie voor seizoen 2020/2021 zal lager uitpakken. Het precieze bedrag wordt nog door onze penningmeester berekend en later kenbaar gemaakt;
  • Algemene ledenvergadering (ALV) zal gehouden worden op woensdag 2 september. Deze ledenvergadering zal ook gebruikt worden als
    extra informatieavond en we hopen op een grote opkomst om de nieuwe start te vieren met een drankje. Uiteraard rekening houdende met de op dat moment geldende RIVM richtlijnen. Meer informatie zal nog volgen.

We hebben nog veel werk voor de boeg en zullen uiteraard met meer informatie komen als deze bekend is.

Voor nu, blijf gezond en tot snel!

Met vriendelijke sportgroet,

Peter de Wit

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail