Vacature bestuursfunctie!

Er is in het bestuur een vacature open voor de functie van wedstrijdsecretariaat, hier is momenteel al een aanmelding voor binnen in de persoon van Anton de Wit. Hij stelt zich graag even voor:

Mijn naam is Anton de Wit, 44 jaar woonachtig in Grave.
Ik ben op dit moment 10 jaar bestuurslid en competitieleider van verschillende zaalvoetbal organisaties,
door fusies van verschillende organisaties waar ik bestuurslid en competitieleider van was, ben ik op de dag van vandaag bestuurslid en competitieleider bij de ANZVB (Arnhem Nijmeegse Zaalvoetbal Bond).
De fusies van verschillende organisaties komen voort doordat bonden te klein worden om nog een competitie te kunnen organiseren, en er andere partijen langskomen om de overgebleven teams toch toekomst te kunnen bieden om te kunnen blijven zaalvoetballen.

Mijn sterke punten liggen bij het organiseren van competities en ondersteunen van besturen.

Ik had begrepen dat jullie een bestuurslid als competitieleider zochten om jullie competitie in goede banen te kunnen leiden. Ik denk dat ik daar een goede aanvulling in kan zijn, gezien de ruime ervaring die ik als competitieleider heb.

Ik wil me daarom officieel aanmelden als bestuurslid bij uw organisatie met als functie competitieleider.

Mocht je ook interesse hebben in de vacature voor wedstrijdsecretariaat meld je dan aan d.m.v. een mail te sturen naar secretariaat@zaalvoetbalbestoirschot.nl waarin je je voorstelt en aangeeft waarom jij deze functie zou moeten krijgen. Reageren kan TOT 3 mei.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail