Team gezocht!

Ben je een speler en zoek je voor komend seizoen een team om mee te doen aan onze zaalvoetbalvereniging? Laat dan in een reactie op dit bericht je contactgegevens achter zodat één van de teams contact met je kan opnemen, een begeleidend schrijven over jezelf (leeftijd, ervaring en dergelijke) maakt natuurlijk de kans groter.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

6 reacties

 1. Laat hier dus je contactgegevens achter zodat de teams contact met je kunnen opnemen mochten ze hier gebruik van willen maken, veel succes!

 2. Hoi ik ben elias speel al jaren in de zaal , heb zelfs vroeger nog eredivisie gespeeld op landelijk niveau , speel nu knvb landelijk. Topklasse , linksbenig. Wil weer graag in best zaalvoetballen hopelijk kan ik ergens aansluiten groetjes . Ik hoor het graag . ( lotje verhijeden heeft mijn kaart nog als het goed is . )

 3. Hoi ik ben Tobias . ik heb een paar jaar geleden gevoetbald bij de Wilhelmina Boys. Dus ik heb geen ervaring met zaalvoetbal. maar ik kan nog best goed voetballen.
  Contact met mij is tobiasbaggen@ziggo.nl e-mailadres. telefoonnummer 0645830986.
  ik ben rechtsbenig en hopelijk kan ik bij een team aansluiten.
  Ik zou het leuk vinden als ik mee kan doen.
  Mvg- Tobias

 4. Hoi allemaal, ik vrees dat ik wat aan de late kant bent, maar probeer het toch.
  Ik ben Direnç en ben 29. Ik heb jaren lang veldvoetbal gespeelt bij Tivoli en RPC, maar ook een lange tijd niet. Dus het balgevoel moet weer terugkomen maar is zeker niet weg. Ik heb nooit gezaalvoetbalt, maar ging wel vaak kijken. Ik ben linksbenig, bouw graag de aanval op en heb een neusje voor het doel.

  Ik hoop dat ik nog kan aansluiten bij een team!
  E: direnc.may@live.nl
  T:0634727926

 5. Hoi ik ben op zoek naar een team.

  Ik ben 38 woon in Best en heb tot een jaar of 3 geleden altijd gevoetbald. Ook een paar jaar in de zaal. Kan op alle posities uit de voeten (incl keepen).

  Groeten,

  Karsten
  0645630085

 6. Hoi ik ben Mark en op zoek naar een team , heb aantal jaar in mierlo gespeeld bij een vriendenteam en zou dit weer willen oppakken
  Woon zelf in Best

  mijn gegevens mevers85@hotmail.com
  0681348541

  gr mark evers

Sluit aan bij het gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *