Even voorstellen.. onze nieuwe voorzitter!

Ondanks dat vele werkzaamheden binnen het bestuur prima verdeeld zijn, zijn we al best een tijd op zoek naar een voorzitter. Onverwachts kwam daar vorig seizoen ineens een aanmelding binnen. Na de officiële voordracht tijdens de ledenvergadering zit hij er dan, kersvers! Voor de leden die er niet bij konden zijn, wie is hij?

Hallo beste leden! Ik ben Peter de Wit, verloofd met Nieki, woon sinds 2013 in het Heuveleind, ben 35 jaar en in het dagelijks leven IT / DataWarehouse specialist. Te veel hobby’s om op te noemen maar (zaal-)voetbal, golfen en IT-projecten staan toch best wel bovenaan het lijstje. Voor 2013 heb ik 18 jaar in Tilburg gewoond, waarvan ik samen met mijn neef 10 seizoenen lang een eigen vereniging heb gehad. Ook ben ik nog steeds trots op het behalen van de kleine beker in de Tilburgse zaalvoetbalcompetitie, en het feit dat we prima meedraaiden in de 1ste klasse. Uiteraard is zo de liefde voor het bestuursleven ontstaan. Met in de glorietijden 50 leden op de lijst merkte je al snel hoeveel werk hierin gaat zitten en krijg je des te meer respect voor die mensen die het al jarenlang doen. Het was dan ook wel even wennen als je na 10 jaar ineens stopt.

Sinds een paar jaar zaalvoetbal ik ook zelf actief mee in Best en het kon dan ook niet anders dan dat het weer zou gaan kriebelen. Het huidige (mede-)wedstrijdsecretariaat, Jeroen Duif, wist me te vertellen dat ze op zoek waren naar een voorzitter, en daar zit ik dan. Door de steun en vertrouwen van de leden en het bestuur ben ik gebrand om de functie van voorzitter op te pakken en het team (c.q. bestuur) te ondersteunen waar mogelijk. En het mag gezegd worden, zonder de vele uren die deze leden van dit bestuur besteden, zou er geen zaalvoetbal zijn. Dat mag reden genoeg zijn om hier diep respect voor te hebben!

Ik hoop dat bovenstaand verhaal een beeld gegeven heeft over mij. Ik sta altijd open voor een gesprek als ik weer in een van de zalen aanwezig ben, want je kan mij of een van mijn medebestuursleden altijd benaderen met vragen, ideeën of tips over hoe jij denkt dat het beter of anders kan.

Tot ziens in de zaal!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail