Cees Castricum benoemd tot lid van verdienste KNVB

Cees ontvangt het speldje uit handen van zijn partner Greet. In verband met de corona-maatregelen kon deze niet door Maikel Zwegers van de KNVB opgespeld worden. Foto: Marijke Vermeulen

Op woensdag 2 september is Cees Castricum op verzoek van Zaalvoetbalvereniging Best Oirschot door de KNVB benoemt tot Lid van Verdienste, dit vanwege zijn jarenlange inzet als (oud) secretaris en scheidsrechter bij de vereniging.

BEST – Naast zijn activiteiten voor Zaalvoetbalvereniging Best Oirschot is hij ook nog actief scheidsrechter bij andere verenigingen, in de zaal en op het veld.

Zaalvoetbalvereniging Best Oirschot is Cees Castricum natuurlijk uiterst dankbaar voor zijn jarenlange werkzaamheden en tomeloze inzet in het bestuur en de vereniging is bijzonder blij dat hij voorlopig nog als scheidsrechter actief blijft. Cees is al vanaf de oprichting van de zaalvoetbalvereniging betrokken en draagt de vereniging dan ook een warm hart toe.

Nieuwe seizoen
De competitie van Zaalvoetbalvereniging Best Oirschot is afgelopen week weer hervat na lange tijd stil gelegen te hebben vanwege het coronavirus. Het nieuwe seizoen gaat begin november van start, wil je je inschrijven? Kijk op www.zaalvoetbalbestoirschot.nl, of stuur anders gewoon een mailtje naar secretariaat@zaalvoetbalbestoirschot.nl.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail