Algemene Informatie Zaalvoetbal

Speeldagen
De Zaalvoetbalvereniging Best – Oirschot bestaat momenteel uit 17 deelnemende teams die op de maandag- of donderdagavond voetballen. De teams zijn verdeeld in twee heren klassen.
De aanvangstijden van de wedstrijden zijn:
Maandagavond om 19.30 uur.
Donderdagavond om 20.00 uur.

Vaste accommodatie
a. Sporthal Naastenbest, Prinses Beatrixlaan 27, 5684 GJ Best. – tel. Beheerder 0499 – 373368

Financiën
Bankrekeningnummer 17.70.14.555 tnv ZVV Best – Oirschot, p/a Kruipeind 22, 5685 EA Best.

Dispensatie
De minimum leeftijd voor deelname aan het zaalvoetbal is 16 jaar, er wordt geen dispensatie verleend. Bij het overschrijven naar een ander team is men € 2,50 administratiekosten verschuldigd, bij het aanmelden van een nieuw lid is men € 2,50 aan administratiekosten verschuldigd als men al lid is van een veldvoetbalvereniging en € 5,00 als het nieuwe lid geen lid is van een veldvoetbalvereniging. Bij het aanmelden van een nieuw lid dient men het inschrijfformulier aan te leveren alsmede een pasfoto en een kopie van het legitimatiebewijs. De inschrijfformulieren zijn via de website te verkrijgen.
Het aanmelden van nieuwe spelers dient te geschieden bij de heer Kay-Arne Kremers, zie aanmelden nieuwe spelers.

Strafzaken
Bij een directe rode kaart wordt een speler met onmiddelijke ingang geschorst voor minimaal 2 wedstrijden. Een speler die als gevolg van twee gele kaarten een rode kaart krijgt wordt met onmiddelijke ingang geschorst voor minimaal 1 wedstrijd. De betreffende speler mag tijdens zijn schorsing niet aanwezig zijn bij de wedstrijden van zijn team, niet op de bank en niet op de tribune.

Website ( www.zaalvoetbalbestoirschot.nl)
Op deze site vindt u de relevante informatie over onze vereniging zoals de bijzonderheden en emailadressen van de deelnemende teams. Ook worden op deze site de uitslagen en standen wekelijks bijgewerkt en vindt u de namen van de bestuursleden.

22 september KK